tisdag 21 oktober 2008

Viasat och Champions league

Viasat har lanserat en ny betalkanal, Viasat Fotboll. Antar att de måste det för att ha råd att betala lönerna till sitt nyvärvade ”dreamteam” med Ola Wenström, Glenn Strömberg m fl.
För oss som bara har TV 6 och är vana vid strålande underhållning dessa kvällar märktes det direkt.
Visst var matchen mellan Fenerbahce och Arsenal en kul match men konstig bild och C-kommentatorer som Mjällby och Lasse Kinch från en studio var ett klart nerköp. Det hade varit klart intressantare att se Juventus vs Real med kommentatorer på plats.
Lasse Kinch förresten, har inte han gått i pension för länge sedan? Om inte så borde han allvarligt fundera på det.

Relaterat: AB, AB, AB, DN, DN, SvD.

Andra bloggar om , .

3 kommentarer:

Anonym sa...

För att inte nämna att ikväll visas INGEN match på TV6 (om jag inte har sett helt fel).
Riktigt dåligt! Hoppas de flesta inte viker sig och bojkottar Viasat Fotboll.

Dick Bengtson sa...

Du har helt rätt. Att de stuvar om för att få in pengar kan jag förstå men att inte visa någon match gillar jag inte, jag betalar faktiskt även för TV 6 också. Då finns det ju bara Simpsons, Scrubs och Våra Värsta År kvar att se på och det är ju inte precis direktsändningar.

Anonym sa...

Jag bojkottar Viasat STENHÅRT och gör allt för att ALLA ska göra det! Hittar inte ord för att beskrva min besvikelse. Det började för något år sedan med Viasat Golf och nu plockar de bort Champions League och FI från TV6. Fattas bara att de tar bort Hockey-VM från TV3 också!

Snälla sluta titta/lyssna på allt som MTG ligger bakom, enda sättet att få MTG att tappa intäkter och på sikt sina rättigheter. Undra vad Jan Stenbeck hade tyckt om denna katastrofala utveckling. En gång i tiden kämpade Stenbeck mot monopol, "stora blåsabonemang" osv men nu är de lika goda kålsupare.