söndag 14 februari 2010

Skärpning Helena!

Nu får du verkligen ta och skärpa dig, Helena Jonsson! Att bara komma 12a i sprinten och dessutom vara så långt efter någon slovakiska är fullständigt oacceptabelt. Fattar du inte vad du ställer till med?

Här hade vi räknat med att du skulle starta medaljerövrandet för The Swedish Vikings med ett guld och gärna ta med dig Anna Carin på pallen och så blir det så här. På det här sättet sänker du ju självförtroendet för hela den blågula truppen.

Hur ska Foppa våga titta de elaka kanadickerna i ögat efter det här? Hur ska Emil Jönsson ens våga spurta mot Petter Northug med ditt fiasko i bakhuvudet?

Och Charlotte Kalla då? Tidigare trodde vi att Marit Björgen var en av huvudkonkurrenterna men nu, med knäckt nationellt självförtroende, får vi väl vara glada om hon spöar de afrikanska tjejerna i spåren!
Kommer Anja Persson överhuvudtaget komma förbi första porten eller stupar hon redan på startpinnen? I så fall är det ditt fel, Helena!

Din enda räddning skulle vara om det visar sig att det hemliga medel som arrangörerna hällde i spåret för att rädda snön inte var salt utan extrakt på kålsoppa. Det skulle i alla falla förklara hur du kunde ta stryk av en exryska från Slovakien!

Och förresten, jag har alltid tyckt att Magdalena Forsberg var både duktigare skidskytt och charmigare än du, så det så!

Relaterat: SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, DN, DN, DN, DN, AB, AB, AB, AB.

Andra bloggar om , , , , , .

Inga kommentarer: