tisdag 2 september 2008

Stackars McCain

Stackars John McCain. Just när han trodde sig gjort ett genidrag genom att utse Sarah Palin till vicepresidentkandidat och flyttat fokus från Barak Obama kommer den ena katastrofen efter den andra. Först kommer Gustav, orkan, som gör att John och George W måste skicka sina fruar att tala på republikanernas konvent. John vill ju inte göra om misstaget George W gjorde förra gången utan visa att han kan ta ansvar genom att åka till New Orleans personligen.
Sedan visar det sig att Sarah Palins 17-åriga dotter är på smällen med sin pojkvän som absolut inte vill ha barn utan hellre vill åka snowboard med grabbarna.
Jag gissar att det bland Johns rådgivare kommer att rulla ett och annat huvud för dålig research...
Fast egentligen, vad är problemet? Ett skäl till att utse Sarah Palin var ju att attrahera de kvinnliga väljare som ville ha Hillary Clinton. Något som man inte kan beskylla Hillary för är ju att vara intolerant. Hon tolererade ju Bills cigarrlekar med fröken Levinsky så vill Sarah ha Hillarys röster så är det väl bara att stötta dottern i hennes graviditet. Det hade ju varit värre om pojkvännen sagt ”I did not have sex with that woman”, eller hur?

Läs även: AB, AB, SvD, SvD, DN.

Inga kommentarer: