fredag 18 mars 2011

Så slutar kvartsfinalerna i Champions League

Nu är kvartsfinalerna lottade och de för stunden vassaste lagen ska vara kvar. Flera av matcherna lovar riktigt ögongodis för oss fotbollsälskare.

Som ni vet tar jag ibland, med varierande framgång, fram kristallkulan för att förutsäga framtiden så här får ni veta hur det kommer att gå.

Chelsea vs Manchester United

Trots att det mesta talar för Man U med tanke på Chelseas usla säsong så här långt, sticker jag ändå ut hakan och tippar just Chelsea. Det här är både spelarnas och Ancelottis chans att rädda sina ansikten och kunna se fansen (och ägaren Abramovic) i ansiktet. Kanske är det dags för Torres att börja leverera?

Real Madrid vs Tottenham

Allt annat än seger för Real vore en praktsensation. Madridlaget har till slut fått igång även Benzema och att Jose Mourinho är en mästare i att coacha just CL vet vi sedan tidigare. Spurs taktik med långa bollar på Peter Crouch är alldeles för lättläst.

Barcelona vs Shakhtar Donetsk

Samma sak här. Allt annat än en seger för Barca vore en jätteskräll. Men jag vill ändå varna för att Shakhtar inte är att leka med på hemmaplan med fyra duktiga brassar i laget så Guardiolas gossar lär får jobba för avancemanget.

Inter vs Schalke

Inter kämpar för att komma ifatt Milan i kampen om ligasegern i Serie A. Schalke ligger på plats 10 i Bundesliga. Kan det gå på mer än ett sätt? Förmodligen inte, men jag höjer ett varningens finger för tyskarna. Tysk disciplin, kryddad med den gamle skyttekungen Raul kan bli en obehaglig överraskning för italienarna. I slutändan fixar dock Sneijder och kompani saken.

Kom ihåg var ni läste det först!

Läser förresten att en gammal CL-hjälte med Man U, Jesper Blomqvist, planerar comeback, i Indonesien. Såg honom göra ett inhopp förra säsongen i Bajen... Lycka till Indonesien, säger jag.


Relaterat: AB, AB, AB, AB, AB, DN, DN, DN, SvD, Exp, Exp, Exp.

Inga kommentarer: