tisdag 1 september 2009

Kultur och Fritid i Tyresö på lördag

För den som inte tänker tillbringa kommande lördag, 5 september, i svampskogen eller på sofflocket tänkte jag tipsa om två evenemang i Tyresö.

För andra året arrangeras Nybodafestivalen i området kring Nyboda skola.

Här kan du se musik- och dansframträdanden på stora scen, prova på att spela instrument på kulturskolan, ta del av Tyresös rika föreningsliv, fynda på loppis eller chilla på Tyresös ungdomscafé Bonza som denna dag är öppet för alla åldrar.
Clownen Manne underhåller stora som små. Rocka loss till några av de många lokala banden och njut av solister i olika åldrar. Var med på en gratis workshop i breakdance eller körsång!
Passa på att ta reda på vad dina lokala politiker tycker och har för planer, provsitt i en riktig brandbil eller utmana din kompis i någon av de många aktiviteter som bjuds: Tjurridning, ansiktsmålning, bungyrun med mera.
Festivalen avslutas med ett stort drogfritt disco för ungdomar över 13 år med två dansgolv och framträdanden av bl a Dogge Doggelito.

Allt börjar kl 12 på lördag. Mer info hittar du här.

Samma dag i Alby friluftsområde arrangeras Albydagen där du kan träffa andra föreningar från kommunens rika föreningsliv. Klockan 11 – 14 är det som gäller här.

Mycket kul i Tyresö på lördag alltså, varför inte ta en heldag och besök båda evenemangen!

Hitta till Nybodafestivalen.
Hitta till Albydagen.


Andra bloggar om ,,.

Inga kommentarer: