tisdag 31 mars 2009

Aprilskämt att genomskåda

I morgon är det 1 april, tidningar och annan media kommer att övertrumfa varandra för att försöka lura oss läsare. Som trogen besökare av denna blogg får du redan idag tips på aprilskämt som du inte ska lita på. Håll till godo och kom ihåg var du fick reda på det.

**Oppositionen överens om allt. Att de tre partierna skulle kunna skapa en heltäckande, trovärdig valplattform är inget att lita på. EU-frågan och skatterna är bara två exempel där man hittills legat lågt och kommer så att göra till valet eftersom man har så olika åsikter.
**Wanja Lundby-Wedin och Christer Elmehagen bildar par i nästa säsong av Let´s Dance. Kommentarer överflödiga.
**Socialdemokraterna sänker skatten för att stimulera konsumtionen och hjälpa Sverige ur lågkonjunkturen. Förre finansministern Kjell-Olof Feldt är tvärtom orolig för den skattehöjarmentalitet som verkar vara (S) recept ur krisen.
**Filkramarna i Piratpartiet respekterar upphovsrätten och inser att mitt är mitt och ditt är ditt. Vad skulle de annars blogga om?
**Lasse Lägerbäck årets Armanimodell. Träningsoverallen är tillbaka, den snygga ljusa kostymen ett minne blott.
**Chippen till Barcelona. Kommer aldrig att ske. Bänknötare som kan överstegsfinter är mycket billigare hemma i Spanien.
**Henke spelar en säsong i curlingallsvenskan. Nej förresten, det skulle faktiskt kunna inträffa...

Relaterat: AB, AB, AB, AB, AB, AB, AB, AB, DN, DN, DN, DN, SvD, SvD.

Andra bloggar om , , , , .

1 kommentar:

Olle sa...

Haha, underbart!
Det finns nu ingen risk att bli lurad!
April, april! IPRED finns inte!