lördag 7 mars 2009

Snälla, snälla

Satt och tittade på Madridderbyt mellan Real och Atletico när det blev ett skadeavbrott. Flippade otåligt runt bland kanalerna och hamnade på Melodifestivalen och där var det Caroline af Ugglas på scenen. Vilken låt! Vilken koreografi! Vilken mimik! En låt så långt ifrån schlager man kan tänka sig, ruggigt suggestiv.

Snälla, snälla, låt den låten vinna och visa övriga deltagarländer att Sverige inte bara är Carola, dansband eller BWO.
Dessutom riskerar vi inga licenspengar till att arrangera nästa år vid en eventuell seger, det finns ingen chans att öststaterna skulle rösta fram den låten till vinst. Jag har visserligen inte hört någon av de andra låtarna men kan inte tänka mig att det finns något liknande bland dem.

Derbyt då? Jo, det slutade 1-1 efter en mycket underhållande match. Mycket ”Hawaiifotboll”, fram och tillbaka i högt tempo, mums för publiken, blodtryckshöjande för tränarna. Atletico var faktiskt närmast segern och Maradonas svärson, Agüero, kanske skulle ta lektioner av svärfarsan hur man utnyttjar målchanser. Dessutom var Huntelaar offside när han kvitterade för Real så 4-2 till Atletico hade varit mer rättvist.

Relaterat: AB, AB, AB, DN, SvD, SvD.

Andra bloggar om , .

Inga kommentarer: