torsdag 27 september 2012

På söndag inviger vi Tyresöhallen

Tyresö har länge sett varit en kommun med mycket framgångsrika klubbar i de stora lagsporterna. Vem minns inte handbollstjejerna med flera SM-guld på meritlistan?


I dagsläget har vi Tyresö FF:s damer i toppen av allsvenskan och TTIBK:s herrar i innebandyns Superliga.  Dessutom återfinns både tjejerna och killarna i den nybildade föreningen Tyresö Handboll strax under elitserien.

En av framgångsfaktorerna har varit att vi alltid satsat mycket på att stimulera barn- och ungdomsidrotten med generösa aktivitetsbidrag och gratis tillgång till kommunens anläggningar. Det gör vi fortfarande och kommer att göra även i framtiden.
Att ge barn och ungdom möjligheter till vettiga fritidssysselsättningar är mycket högt prioriterat för Alliansen i Tyresö.

På söndag inviger vi ytterligare en toppanläggning, nämligen Tyresöhallen, med öppet hus och toppmatch i Superligan. 
Den gamla hallen, Nyboda, var sliten och behövde en ordentlig ansiktslyftning. När vi ändå höll på utökade vi läktarkapaciteten till 800 så att våra elitlag kan spela sina hemmamatcher i Tyresö. Att de krav som många specialidrottsförbund ställer på elitanläggningar är helt uppåt väggarna glömmer vi för några dagar.

Kom istället och kolla in den fräschaste hallen söder om stan!

Programmet finner du här. Vi börjar klockan 14 på söndag. Varmt välkommen!

Relaterat: AB, AB, DN, SvD.

Inga kommentarer: