söndag 27 februari 2011

Tyresö: Föreslå kandidater nu!

I Tyresö har vi ett otroligt rikt och mångfacetterat föreningsliv inom kultur och idrott. Det är en stor tillgång för kommunen att ha så många olika intressen representerade i föreningsform.

Därför arrangerar Tyresö kommun för första gången en Kultur- & Idrottsgala. Galan går av stapeln fredagen den 25 mars och alla föreningsmänniskor i kommunen är inbjudna.

På galan kommer många duktiga föreningsmänniskor, både ledare och aktiva att uppmärksammas och belönas. Dessutom delas de traditionella förenings- och kulturstipendierna ut under kvällen.

Vill du veta detaljer om galan kan du kolla in klippet nedan. Observera trumsolot!
Alla som bor i Tyresö kan föreslå till de olika kategorierna. Efter det tar en jury vid och nominerar tre kandidater per kategori. På galakvällen avslöjas sedan vilka vinnarna är. Alla nominerade kommer såklart att var hedersgäster och få en personlig inbjudan.

Information om hur du gör för att föreslå och vilka kategorier som finns hittar du här. Kom ihåg att sista dagen för förslag är 6 mars, så gör det nu!

Läste förresten att Linda Bengtzing, som bor just i Tyresö, gått vidare till final i Melodifestivalen. Kanske blir hon årets kvinnliga kulturpersonlighet nästa år?

Relaterat: DN, SvD, AB, Exp.

Andra bloggar om, , , .

Inga kommentarer: