onsdag 14 november 2012

Zlatans passning till SD

Det är sällan som två nyheter dominerar en dag så totalt som just idag. Det är ännu mer sällan som man kan se en rak koppling mellan de båda. Idag sitter kopplingen klockrent.

Om man är lite poetiskt lagd, som jag, skulle man kunna se Zlatans totala dominans och hans fyra snygga mål som en rak höger mot herrarna i SD, som varit på löpsedlarna under dagen.

Några av dem lär tidigare ha uttalat att Zlatan ”osvensk” och nu föll de på att bland annat kallat en kvinna för ”blattelover”.

Om nu Zlatan skulle vara en ”blatte” så är vi i så fall väldigt många ”blattelovers” en sådan här kväll. Tack för uppvisningen!

Relaterat: AB, AB, AB, AB, AB, SvD, SvD, DN, DN.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Uppenbarligen så är detta ett skämt. Går ju inte att vara så här insnöad. En sån här människa går heller inte att diskutera med eftersom att han bygger sina argument, enbart, på sina åsikter. Tragiskt.

JIMMIE 2014 sa...

Snygg kostym! Gå med den genom Rosenborg eller varför inte Rinkeby? Kom sedan tillbaka och se om du har samma uppfattning om samhället eller om det ska fortsätta i samma riktning. Totalt pantad i skallen är du. Vill du att Sverige ska sluta vara... Sverige?

Oj, va du en moderat! Ni har ju gjort det väldigt bra har jag märkt än så länge! Patetiska.

Dick Bengtson sa...

#Anonym & Jimmie 2014# Egentligen är era inlägg inte värda att kommentera.
Det enda jag kan konstatera är att ni vet inte ett dugg om min bekgrund och mina erfarenheter. Tror att det är precis sådana som ni, som Jimmie Åkesson försöker rensa ut med syftet att göra SD mer "rumsrent". Åtminstone på ytan...

Rosenborg förresten, är inte det ett norskt fotbollslag?

Anonym sa...

Rosenborg är en stadsdel i Trondheim :) ungefär som rinkeby i sthlm..