tag:blogger.com,1999:blog-1643718272686663004.post3463696873456632840..comments2023-11-30T18:40:17.753+01:00Comments on Dick Bengtson: Bästa julsillenDick Bengtsonhttp://www.blogger.com/profile/06465800405254966472noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1643718272686663004.post-34751360263235241292015-01-06T23:26:22.815+01:002015-01-06T23:26:22.815+01:00#Erik# Nej, inget socker. Antar att du inte hade m...#Erik# Nej, inget socker. Antar att du inte hade med något av inläggningslagen i såsen?<br />Jag brukar oftast skölja sillfiléerna i vatten och sedan låta dem rinna av på hushållspapper innan de läggs i såsen.<br />Viktigt också att smaka av såsen och göra justeringar utifrån sin egen smak, innan man blandar in sillbitarna.Dick Bengtsonhttps://www.blogger.com/profile/06465800405254966472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1643718272686663004.post-5669938156660321562015-01-06T21:24:02.026+01:002015-01-06T21:24:02.026+01:00Hej
Sillen blev god men smakade för mycket salt oc...Hej<br />Sillen blev god men smakade för mycket salt och ättika.<br />Skulle det inte vara socker i lagen?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01813617587276751411noreply@blogger.com